Skip to main content

Hoe maak je de mooiste taart?

Workshops

Wil je zelf een mooie versierde taart maken?


Een taarten workshop is een mooie gelegenheid voor een vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje, babyshower, vriendinnen samen zijn, kinderworkshop…

Elke deelnemer krijgt een ronde taart van 20 cm, deze ga je vullen met jam naar keuze en/of banketbakkersroom. Daarna wordt deze bekleed met fondant en versierd naar een thema of eigen wens.

Met verschillende technieken en uitstekers krijgt iedereen een ander resultaat en zult u versteld staan van uw eigen creativiteit.

De taart kan thuis geshowd en gegeten worden, of u bewaard de taart voor een andere gelegenheid, hij kan namelijk ook een hele poos in de vriezer bewaard worden.

Leer zelf taarten maken

Vanaf 4 personen tot maximaal 8 personen, kan een workshop worden aangeboden op een tijdstip die we samen in overleg overeenkomen.

Rond de paas en kerstdagen zijn er speciale workshops rond dit thema, zodat je je gasten extra kunt verwennen met je eigen gemaakt creatie.

Lijkt t je leuk om aan zo’n workshop deel te nemen?

Dan kan je me bellen, dan gaan we samen een datum plannen en kijken wat je zou willen om er een fijne avond van te maken.

Denk hierbij aan een kop koffie met cake en een glaasje met een kaasje..

of ga je liever voor een glas bubbels met luxe hapjes.?

De keuze is geheel aan jullie.

We gaan we in ieder geval een gezellige avond van maken in een fijne ambiance.

Meer weten?

Kijk eens op mijn blog voor meer taarten, voorbeelden, inspiratie en meer.